Plugs

Luftvärmepumpar

Energieffektiva värmepumpar av hög kvalitet.
Luftvärmepumpar värmer bostadsutrymmet effektivt och med god verkningsgrad. Det är också fördelaktigt att kyla lokaler med en luftvärmepump.

Så fungerar luftvärmepumpar

Många tror att värmepumpar tar luften utomhus och transporterar in den. I själva verket tar den energin från utomhusluften som den använder för att värma eller kyla inomhusluften. Det innebär att det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt utomhus. Solen och dess värme ger mängder av gratisenergi som lagras i luften. Våra produkter hjälper dig att ta del av denna gratisenergi.
Genom att hämta energin och utvinna värme och kyla effektivt kan dina kostnader minska rejält – i bästa fall med mer än 75 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

 

Luft-vattenvärmepump

Mitshubishi Electric har luft-vattenvärmepumpar för både villan och den kommersiella fastigheten. Deras produkter producerar ingen överflödig värme eller kyla. Med den senaste invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov av värme eller kyla. Det ger ökad besparing, mindre slitage och lägre ljudnivå.